Soorten, Symptomen, Behandelingen, Onderzoeken, En Oorzaken

gezondheid advies oudere vrouw

Gezondheid en ziekte zijn essentiële begrippen in de bio-ethiek, met verregaande sociale en politieke implicaties.


Bijvoorbeeld, elke poging om te voeden artsen of reguleren verzekering moet gebruiken een aantal normen die kunnen worden gebruikt om te beoordelen of mensen ziek zijn of niet. Concepten van gezondheid en ziekte ook aansluiten op een interessante manier met problemen over de functie en de uitleg van de filosofie van de biomedische wetenschappen, en de theorieën van welzijn in de ethiek. Cortisol Sinds de ontdekking van zo ' n 50 jaar geleden, de bijnieren het hormoon cortisol heeft opgedaan toenemende bekendheid in de behandeling van auto-immuunziekten, allergieën, astma, en sportblessures. Als eerste introduceerde, synthetische corticosteroïden (prednison) hormonen werden begroet als wondermiddelen. Helaas, in de voortdurende hoge doses, deze corticosteroïden leiden tot negatieve bijwerkingen die zijn depressie, vocht vasthouden, hoge bloeddruk, botontkalking, gastro-intestinale ulcera, staar, en ademhalingsstoornissen. Dr. Jefferies raadt het gebruik van een lage dosis cortisol vervangende therapie bij personen die verdacht worden van het hebben van bijnier insufficiëntie. Ik heb gevonden bijnierschors klieren supplementen, worden de missing link" voor het herstellen van energie voor mensen met fibromyalgie en chronische vermoeidheid. Het is wel mijn nummer een supplement voor het herstellen van een burn-out" of traag bijnier klier. Het helpt bij het verhogen van het vermogen van een persoon tegen stress (meer weerstand), vermindering van pijnlijke pijn, verhoging van de energie en het verminderen van vermoeidheid.

We kunnen ook zien scrapie clusters in Ijsland, waar de hoogte en de smeltende sneeuw verzuren de bodem waardoor mangaan (200 mg/kg) meer beschikbaar in de voedselketen. Erfelijke ziekte van creutzfeldt-jacob (BSE) is bekend in Slowakije voor de generaties; hier brew koffie uit dennennaalden, die, samen met de bodem cijfers, gaf een lezing van 951 mg/kg.

Een dorp in de buurt van Poprad, gaf cijfers van slechts 59 mg/kg en had geen geregistreerde gevallen. Voor groot-Brittannië, cijfers tot op heden (juli 2002) laten zien dat er GEEN gevallen van BSE of NvCJD op biologische bedrijven (en ook werden ze getroffen door Mond-en klauwzeer). Sommige maken gebruik van vlees maaltijd in kleine hoeveelheden, maar geen gebruik maken van gieten op de fosfaatverbindingen.

Hoewel de Canola Raad van Canada geeft toe dat de meeste canola-zaden zijn genetisch aangepast, het beweert dat de olie is het technisch niet omdat alleen eiwitten bevatten genen. Echter, sinds de GGO-planten zijn ontworpen om te tolereren spuiten van pesticiden en herbiciden, chemische stoffen kunnen aanwezig zijn in onbekende hoeveelheden in de olie. Daarom, als je gebruik van canola-olie, kiezen voor biologische, koud geperste rassen. Als u ervoor kiest om te voorkomen dat canola-olie, lees de etiketten, want het is aanwezig in tal van bereide voedingsmiddelen, met inbegrip van de producten die worden verkocht in de gezondheid van voedsel winkels.

Maar waar is een verslag van het defect te vinden is? Aanhangers van een evolutionaire rekening van de functie adverteren op het gemak waarmee een account van een storing volgt uit de theorie als één van haar deugden. Hun idee is dat we kunnen zeggen dat wanneer een systeem is defect door het observeren van dat het niet uitvoeren van de taak die de natuurlijke selectie, ontworpen om te presteren. In tegenstelling, het wordt algemeen aangenomen dat de systemische rekeningen van de functie niet kan omgaan met storingen. Het argument gaat als volgt: wat een systeem is genomen om te doen is in vergelijking met onze verklarende belangen hebben, en dat een vermeende defect kan slechts worden begrepen als een bijdrage aan een andere eigenschap van het systeem. Davies (2001) betoogt dat de eerste van deze vorderingen kan worden verslagen door de beperking van de functionele toeschrijving aan hiërarchisch georganiseerde systemen, waar het lagere niveau van de capaciteiten realiseren bovenste niveau degenen. Dat geeft ons een karakterisering van de functie onafhankelijk van onze verklarende belangen.


De meest voorkomende operaties zijn kleine degenen met chirurgen verwijderen van staar van de ogen, opnieuw gebroken botten, aangepast blessure aan botten en herstel van hernia ' s. Hoewel dit waren kleine operaties, worden ze nog steeds gemaakt, heel veel pijn en dat brengt mij op pijnstillers. De chirurgen gebruikt kruiden en planten om de pijn te verlichten, die opgenomen mandragora, de wortel van de giftige mandrake plant. Ook de Cannabis, opium en een giftig kruid genaamd ' deadly nightshade werden gebruikt. Vandaag de dag hebben we dus nog veel meer om ons te helpen met pijn en betere hulpmiddelen en betere manieren om dingen te doen en mensen te helpen wanneer er ziek of gekwetst. Dus het maakt me aan het denken hoe slecht het pijn zou doen om een ingreep gedaan in die tijd, toen de planten en kruiden gerst nog gewerkt, dus in principe is er zinloos.